پزشک کرونا چگونه بیماری کرونا را درمان می ‌کند؛ آشنایی با توصیه‌ ها و روش‌ های درمانی

 پزشک کرونا چگونه بیماری کرونا را درمان می ‌کند؛ آشنایی با توصیه‌ ها و روش‌ های درمانی

از روزهای اولیه‌گیری ویروس کرونا پزشکان کرونا و تیم‌های تحقیقاتی پزشکی به طور مداوم دنبال راه‌هایی برای درمان و کاهش تعداد مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا بوده‌اند.

یک پزشک کرونا می‌کوشد تا با بکارگیری روش‌های درمانی جدید که برخی از این روش‌های درمانی بسیار امیدوارکننده می‌باشد اقدام به درمان این بیماری عفونی ویروسی کند. در ادامه شما را با روش‌ها و توصیه‌هایی که یک پزشک کرونا به وسیله آن روش‌ها بیماری کرونا را درمان می‌کند آشنا می‌کنیم.

 

توصیه به تزریق واکسن کرونا قبل از درگیری با ویروس

از همان ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا پزشکان کرونا سعی کردند تا با بررسی عملکرد ویروس کرونا، واکسن این بیماری را کشف کنند که بعد از گذشت حدود یکسال توانستند اولین واکسن درمانگر این بیماری را کشف کنند.

یک پزشک کرونا اولین توصیه‌ای که می‌تواند قبل از درگیری فرد با این ویروس داشته باشد این است که او از واکسن مناسب برای کاهش احتمال ابتلا به ویروس استفاده کند.

اگرچه میزان اثربخشی این واکسن‌ها به یک میزان نمی‌باشد اما تزریق آن باعث تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود. بعضی از این واکسن‌ها از ویروس ضعیف شده ویروس ساخته شده اند و بعضی دیگر از نوعی پروتئین ساخته شده اند که در مقابل ویروس مقاوم می‌باشد.

ایمنی واکسن‌ها ۶ تا ۸ ماه می‌باشد که برای افزایش حداکثر ایمنی فرد باید برنامه واکسیناسیون را تا سه دوره یا بیشتر ادامه دهد. تحقیقات نشان داده است افرادی که دوز سوم این واکسن را دریافت کرده اند چنانچه به این بیماری مبتلا شوند تا ۹۳ درصد کمتر دچار مشکلات جدی و نیاز به بستری شدن پیدا می‌کنند.

مشاهده  4 حقیقت مسلم و قطعی در مورد ویروس کرونا

 

تجویز داروهای ضد عفونی و آنتی بیوتیک ‌ها

ویروس‌ کرونا که به ریه‌ها حمله می‌کنند می‌توانند باعث ایجاد عفونت باکتریایی ثانویه شوند. ممکن است پزشک کرونا برای درمان عفونت باکتریایی آنتی بیوتیک تجویز کند.

آنتی بیوتیک‌ها ویروس کرونا را درمان نمی‌کند، اما می‌تواند میزان عفونت ناشی از ویروس کرونا را با تجویز آنتی بیوتیک‌ها کاهش داد. از آنجا که ابتلا به عفونت‌های تنفسی سیستم ایمنی را ضعیف می‌کند، افراد مبتلا به ویروس کرونا ممکن است برای پیشگیری و درمان عفونت‌های باکتریایی ثانویه از آنتی بیوتیک‌ها استفاده کنند.

البته تجویز آنتی بیوتیک‌ها در همه موارد توصیه نمی‌شود چرا که مصرف زیاد آنتی بیوتیک‌ها باعث ایجاد مقاومت آنتی میکروبی می‌شود که در صورت ایجاد مقاومت میکروبی، پزشک کرونا برای درمان این ویروس مجبور به تجویز آنتی بیوتیک‌های قوی‌تر خواهد شد که هم هزینه‌های درمان را افزایش داده و هم موجب ایجاد عارضه‌های مختلف در بیماران خواهد شد.

 

تغذیه درست، مصرف مکمل ‌ها و مولتی ویتامین ‌ها

از آنجایی که بیماری کرونا درمان درست و قطعی ندارد و تنها سیستم ایمنی بدن می‌باشد که می‌تواند با این ویروس مقابله کند و آن را از بین ببرد، افراد باید در نظر داشته باشند که باید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند تا کارایی آن در هنگام مواجهه با ویروس کرونا افزایش پیدا کند.

یکی از راه‌هایی که می‌توان سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد استفاده از مواد غذایی و تغذیه درست می‌باشد. مواد غذایی نظیر انواع سبزیجات شامل هویج، کدو حلوایی، سبزی‌های تیره برگ، چغندر و اسفناج همگی از منابع مهم ویتامین آ هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

مشاهده  گرفتگی گوش چیست؟ عوامل و بهترین شیوه درمان آن

همچنین منابع غذایی حاوی ویتامین C مانند پرتقال، لیموشیرین، انواع کلم، شغلم، فلفل دلمه، جعفری، پیازچه وگوجه فرنگی نیز جهت تقویت سیستم ایمنی بدن توصیه می‌شود. مصرف کافی آب و آب میوه‌های طبیعی در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش جدی دارد و به پاکسازی بدن کمک کرده و در بهبودی سلامت بیمار نقش مهمی ‌دارد.

همچنین پزشک کرونا با تجویز مکمل‌ها و مولتی ویتامین‌هایی که تاثیر بسزایی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد می‌تواند عملکرد این سیستم را در مقابل ویروس کرونا بهبود بخشد.

 

توصیه‌ های پزشک کرونا در هنگام مواجهه و درگیری با بیماری کرونا

پزشک-کرونا

۱- کسانی که علائم خفیف دارند باید در خانه بمانند و استراحت کنند. پزشک کرونا معمولا مصرف مقدار زیادی مایعات مانند آب، آبگوشت و آبمیوه را تجویز می‌کنند. این افراد می‌توانند برای کاهش تب استامینوفن مصرف کنند، اما این باعث کوتاه شدن بیماری یا کاهش علائم تنفسی نمی‌شود.

۲- از آنجایی که داروهای بدون نسخه مانند آنتی بیوتیک‌ها علائم تنفسی را درمان نمی‌کنند، افرادی که مشکل تنفسی دارند به جای تلاش برای خود درمانی، باید به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشند.

۳- الکل، کلر یا مواد ضدعفونی کننده ویروس‌های موجود در بدن را از بین نمی‌برند. ویروس کرونا از طریق دهان، چشم یا بینی وارد بدن بیمار می‌شود و سپس به سرعت در سلول‌های بدن او پخش می‌شود و هنگامی‌که در سلول‌های بیمار قرار می‌گیرد، نمی‌توان آن را جز با واکنش ایمنی بدن از بین برد.

۴- واکسن آنفولانزا و واکسن ذات الریه در مقابل با ویروس کرونا کارایی ندارند. افراد باید در نظر داشته باشند که دریافت واکسن اقدامی ‌بسیار موثر برای کاهش خطر ابتلا به این ویروس است اما تزریق واکسن‌های متفرقه نظیر آنفولانزا یا ذات الریه هیچ ایمنی به فرد در مقابل ویروس کرونا نمی‌دهد.

مشاهده  آزمایش PCR چیست؟ (روش تست و مراحل آن)

 

سخن آخر: ویروس کرونا به عنوان یک ویروسی ناشناخته ای که آزمایشات زیادی برای نحوه عملکرد این ویروس انجام نشده است روش‌های درمانی به خصوصی ندارد از این رو پزشک کرونا با روش‌های درمانی متداول اقدام به درمانگری این ویروس می‌کند.

Related post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.