پوسیدگی دندان شایع ترین بیماری عفونی پس از سرماخوردگی!

 پوسیدگی دندان شایع ترین بیماری عفونی پس از سرماخوردگی!

وقتی فرد درگیر سرماخوردگی و یا آنفولانزا می‌شود، سیستم ایمنی بدن به دنبال مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌های مسبب این بیماری‌ها فعال می‌شود. در برخی از موارد، این واکنش ایمنی باعث تحریک و التهاب لثه‌ها می‌شود که ممکن است باعث خونریزی لثه‌ها شود. علاوه بر این، استفاده از داروهای ضد سرماخوردگی مانند آسپرین و یا تب‌برهایی که این داروها را شامل می‌شوند، می‌تواند باعث علائم آلرژیک به آسپیرین مانند تنفس سخت، تورم صورت، لب‌ها، زبان و یا گلو شود.

سرماخوردگی و آنفولانزا به طور مستقیم نمی‌توانند باعث بیماری‌های دهانی و پوسیدگی دندان شوند، اما این بیماری‌ها می‌توانند باعث تحریک و آسیب دیدگی به دهان و دندان‌ها شوند.

در مواردی که فرد به دلیل سرماخوردگی یا آنفولانزا درگیر سرفه و عطسه شود، ممکن است ذراتی که با ویروس و باکتری‌های بیماری‌زا همراه شده‌اند به دهان و دندان‌ها رسیده و باعث آسیب دیدگی به دندان‌ها شوند. بنابراین، برای پیشگیری از پوسیدگی دندان، باید در دوران سرماخوردگی به بهداشت دهان و دندان‌ها دقت کرد.

به طور کلی، در دوران سرماخوردگی و آنفولانزا، بهتر است به بهداشت دهان و دندان‌ها توجه کافی داشته باشید و در صورت بروز هرگونه مشکل دندانی به دندان‌پزشک خود مراجعه کنید

درمان درد دندان در دوران سرماخوردگی

برای درمان درست و موثر درد دندان، بهتر است به دلیل علت درد دندانی مربوطه مانند عفونت دندان، گاز عصبی، ترک دندان و … دندان‌پزشک خود را مشاوره کنید.

در صورتی که به هر دلیلی امکان مراجعه به دندان‌پزشک را ندارید، می‌توانید از روش‌های زیر برای کاهش درد دندان استفاده کنید:

استفاده از داروهای ضد درد مانند استامینوفن و یا ایبوپروفن. البته در صورت داشتن برخی از بیماری‌ها مانند بیماری‌های قلبی و گوارشی، نباید از این داروها استفاده کنید. همچنین، بهتر است قبل از مصرف هر دارویی با پزشک خود مشورت کنید.

  • استفاده از آب گرم و شستشوی دهان با آب داغ نمکی، می‌تواند در کاهش درد دندان کمک کند.
  • استفاده از یخ در یک دستمال، بر روی ناحیه درد دندانی می‌تواند در کاهش التهاب و درد کمک کند.
  • خوردن مواد سرد و نرم مانند ماست، بستنی نیز می‌تواند در کاهش درد دندان کمک کند.
  • در کل، برای کاهش درد دندان در دوران سرماخوردگی، بهتر است به دندان‌پزشک خود مراجعه کنید.

با استفاده از لینک زیر در پزشک برتر می‌توانید صفحه‌ پزشک های متخصص را مشاهده کنید.

 

 

Related post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *